Imatges

Cartell 1 de desembre
 

Recomana el contingut

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar fa ressò del 30è Dia Mundial de la Sida

Continua essent cabdal conscienciar la població de la importància de la prevenció, la detecció precoç i la necessitat de garantir les llibertats i els drets de les persones per crear una societat sense discriminació cap a les persones afectades

Cada any, l’Agència de Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut elabora un comunicat per tal de fomentar la conscienciació de la societat i implicar-la en la lluita contra el VIH, al qual s'hi ha adherit la Federació de Municipis de Catalunya, juntament amb 140 entitats publiques i privades, que adquireixen un compromís laboral i professional per fomentar i mantenir el respecte i la no discriminació de les persones que viuen amb el VIH/sida. Des de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ens fem ressò de la campanya que pretén continuar conscienciant la població. 


El proper 1 de desembre se celebra arreu del món el 30è Dia Mundial de la Sida, una jornada que vol fomentar la conscienciació de la societat i implicar-la en la lluita contra el VIH.

Aquest any, sota el lema "Un salt endavant cap a la fi de la sida” volem compartir i assumir el compromís acordat per la comunitat internacional de posar fi a l’epidèmia com a amenaça per a la salut pública per al 2030, objectiu que forma part de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, aprovada per l’Assemblea de les Nacions Unides.

És important recordar que tots i totes som necessaris per fer un salt endavant, accelerar la fi d’aquesta epidèmia i construir una societat sense VIH.
Data i hora de la darrera actualitzaciò
09:45  |  29-11-17