Presentem les idees que opten al pressupost participatiu

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 00:00

El termini per votar les propostes és vigent fins diumenge

Castellbell i el Vilar ha presentat les disset idees que opten al pressupost participatiu dotat amb 50.000 euros. L'alcaldessa Montserrat Badia ha explicat els detalls de les propostes en un acte públic al Centre Cultural Joan Masats que ha generat força expectació. El termini per votar ha quedat obert i els veïns i veïnes podran votar les idees fins aquest diumenge a l'OAC de 9 a 2 del migdia. 

 

Millores a l'espai públic

La gran majoria de les propostes finalistes tenen a veure amb millores a la via pública i en equipaments. En aquest sentit, es proposa millorar el pati de l’escola Jaume Balmes, adequar el pati de l’antiga escola Burés, fer un espai de joc i lleure a la Farinera, millorar el paviment de les urbanitzacions Mas Enric i Can Prat, adequar el camí del Cremallera, millorar el carrer Riera, arranjar la senyalització dels carrers a Sant Cristòfol, substituir l’enllumenat públic actual per bombetes led i instal·lar contenidors adaptats.

 

Les altres idees que se sotmetran a votació són l’adquisició d’un vehicle de neteja, adequar un espai de mirador a la zona de l’estació de Ferrocarrils i el Pont Vell, convertir una pista de tennis del poliesportiu en pista de pàdel, senyalitzar les rutes del patrimoni local, recuperar els camins i Estació del Nord, posar al dia la zona esportiva de Mas Enric, millorar la senyalització per reforçar la seguretat viària i arranjar les escales del Trampero, que uneixen el camí del cremallera amb la travessera urbana de la Bauma.

 

Darrera actualització: 05.02.2019 | 15:45