Castellbell i el Vilar ofereix un servei de bus gratuït fins a la Fira del Montserratí diumenge

Dimecres, 27 de març de 2019 a les 00:00

A les 11 del matí un bus recorrerà totes les parades de línia dels barris de La Bauma, del Borràs i del Burés fins a Sant Cristòfol

Castellbell i el Vilar celebra aquest diumenge una nova edició de la Fira del Montserratí a Sant Cristòfol amb la novetat d'un nou servei de bus gratuït. L'esdeveniment coincideix amb la Marxa del Pelegrí en què el municipi serà un dels punts d'avituallament del recorregut que unirà Montserrat i Manresa. En concret, el nucli de Sant Cristòfol oferirà l'esmorzar a tots els participants, que a més, podran aturar-se a la Fira del Montserratí amb una àmplia oferta dels productes alimentaris de l'entorn (embotit, formatges, mató, etc), actuacions i mostres de cultura popular.

 

Autobús gratuït

L'autobús unirà Castellbell i el Vilar amb el nucli de Sant Cristòfol. A les 11 del matí l'autobús passarà per totes les parades de línia dels barris de La Bauma, del Borràs i del Burés fins arribar a la Fira del Montserratí. A les 13.00 és previst que l'autobús faci el recorregut a la inversa i traslladi els veïns i veïnes cap a la resta de nuclis de Castellbell i el Vilar. El servei també estarà disponible per als veïns i veïnes participants a la Marxa del Pelegrí que desitigin fer el primer tram entre Montserrat i Sant Cristòfol i després tinguin el transport fins a Castellbell i el Vilar.

 

Darrera actualització: 27.03.2019 | 12:38