Castellbell i el Vilar digitalitza les actes dels plens municipals

Dimarts, 11 de desembre de 2018 a les 00:00

El municipi facilita la consulta dels documents públics des de mitjans del segle XIX

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha digitalitzat les actes dels plens municipals des de mitjan segle XIX fins al 1968. El consistori s’ha beneficiat del programa de digitalització dels fons d’arxius de la Xarxa d’Arxius Municipals que promou l’Oficina de Patrimoni Cultural (OPC) de la Diputació de Barcelona. La iniciativa ha permès digitalitzar documents oficials d’una setantena de municipis de la demarcació de Barcelona.

Accés àgil
L’accés al fons documental de Castellbell i el Vilar i de la resta de municipis es pot fer de manera àgil a través de la pàgina web del portal d’Arxius Municipals Digitals (AMD) https://www.diba.cat/amd/

El web de l’AMD té l’objectiu de facilitar l’accés i la difusió de les actes i documents d’òrgans col•legiats que es conserven als arxius municipals. La digitalització d’aquesta documentació millora la seva gestió interna i garanteix la seva consulta, facilitant l’accessibilitat de tot aquest fons a la ciutadania. A més, les actes dels plens municipals representen un testimoni de l'evolució i les transformacions històriques i recents dels municipis.
 

Darrera actualització: 07.01.2019 | 08:40