Castellbell i el Vilar commemora la jornada reivindicativa del 8 de març

Dimarts, 5 de març de 2019 a les 00:00

El pati de l’escola Jaume Balmes serà l’escenari de la Festa del Dia de la Dona divendres a la tarda amb activitats lúdiques i reivindicatives

Castellbell i el Vilar commemora la jornada reivindicativa del 8 de març sota el lema de la campanya comarcal Els drets de les dones no es trepitgen. Els actes centrals seran divendres a la tarda al pati de l’escola Jaume Balmes amb la Festa del Dia de la Dona en què es farà la lectura del manifest a càrrec de l’equip femení del CE Castellbell i el Vilar, hi haurà xocolatada, tallers i enlairada de globus per reivindicar els drets de les dones i la igualtat. A les 6 de la tarda s’organitza un autobús per participar a la manifestació de Manresa.

 

Campanya comarcal

Durant tot el matí del 8 de març s’habilitarà un photocall a l’Ajuntament perquè tothom qui ho desitgi participi a la campanya comarcal de defensa dels drets de les dones. Els actes començaran aquest dijous a l’Institut Bages Sud en què alumnes i professors també es podran fer una foto reivindicativa a l’espai de photocall.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 12:56