Fira de Sant Jordi

Dimarts, 23 d'abril de 2019 (De 09.00 h a 13.30 h)

A la plaça Barcelona de les 9 del matí a les 13.30 del migdia

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha obert les inscripcions perquè entitats i empreses puguin participar a la Fira de Sant Jordi el proper 23 d'abril a la plaça de Barcelona. És indispensable que les inscripcions es confirmin abans del 17 d'abril a l'OAC de l'Ajuntament. Us podeu descarregar el document en l'arxiu adjunt.  La plaça Barcelona serà l'escenari de la jornada festiva amb la fira on es podran comprar les roses i els llibres i l'actuació de l'Ós Mandrós que explicarà contes als alimnes de primària. Una de les novetats d'enguany serà l'espectacle El Secret de la Nanna de la companyia de teatre Anna Roca pensat per als alumnes més petits.

 

Horaris

La fira s’obrirà a les 9 del matí i restarà oberta fins les 13.30h. del migdia. Els firaires ens trobarem a les 8.30h, a la mateixa plaça, per a preparar les parades.
L’Ajuntament facilitarà 2 taules i 2 cadires a cada parada. La resta de material que sigui necessari ho haurà d’aportar la mateixa empresa/entitat (carpa, faldilles per les taules, més taules i més cadires, etc.). A l’Ajuntament ja no disposem de carpes per poder deixar

Darrera actualització: 05.04.2019 | 10:46