Imatges

Actes Diada 2017
 

Recomana el contingut

Actes a Castellbell i el Vilar amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

A les places d'Esteve Biosca i Lluís Companys amb l'estrena del Ball d'Homenatge davant el monument a l'expresident de la Generalitat

Castellbell i el Vilar celebra dilluns els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya. El municipi ho farà a les places d'Esteve Biosca (11.00) i de Lluís Companys (11.30). A les 11 del matí es retrà homenatge a Esteve Biosca, qui fou alcalde republicà de Castellbell i el Vilar, ferm defensor de les llibertats, assassinat a mans del règim franquista. També foren assassinats els alcaldes Isidra Vila i Salvador Vila. En el marc de l'ofrena floral es retrà homenatge a tots tres exalcaldes republicans.

El programa es traslladarà tot seguit a la plaça de Llús Companys on també es farà una ofrena floral, en aquest cas a l'escultura de l'expresident de la Generalitat de Catalunya, amb la participació dels hereus i les pubilles, la Capella de Música Burés i la coral La Formiga.

Ball d'Homenatge
La novetat principal dels actes d'enguany serà l'estrena del Ball d'Homenatge davant el monument de Lluís Companys, inspirat en la tradició de dansa Aurresku del País Basc.
Data i hora de la darrera actualitzaciò
12:00  |  08-09-17